Ecwid - webáruház akár ingyen

Ecwid - webáruház akár ingyen

Mi az az Ecwid?

Az eCwid egy olyan webáruház platform, amely lehetővé teszi az online értékesítést kis- és közepes vállalkozások számára. Az eCwid egy felhőalapú szolgáltatás, ami azt jelenti, hogy az ügyfeleknek nem kell letölteniük semmilyen szoftvert vagy telepíteniük semmilyen szerverre. Az eCwid webáruház megoldás integrálható számos weboldal platformba, mint például WordPress, Wix, Squarespace, Joomla, Weebly és sok más. Az eCwid rendelkezik az összes fontos funkcióval, amelyek szükségesek egy online bolt létrehozásához, beleértve a különböző fizetési módokat, a termék- és kategóriakezelést, valamint a szállítási opciókat is. Az eCwid árak alapvetően ingyenesek, azonban a teljes körű szolgáltatásokhoz és funkciókhoz előfizetésre van szükség.

Főbb funkciók:

Az eCwid számos fontos funkciót és eszközt kínál, amelyeket a felhasználók használhatnak, hogy hatékonyan kezeljék az online boltjukat. Néhány főbb funkció a következő:

 1. Termék- és kategóriakezelés: Az eCwid lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen létrehozzák és kezeljék az áruházukban lévő termékeket és kategóriákat, beleértve a termék leírásokat, képeket és árakat.

 2. Fizetési módok: Az eCwid integrálható számos különböző fizetési módhoz, beleértve a PayPal-t, a Stripe-ot és a Square-t. Az ügyfelek kényelmesen és biztonságosan fizethetnek a megfelelő fizetési módokkal.

 3. Szállítási lehetőségek: Az eCwid lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző szállítási lehetőségeket állítsanak be, beleértve a szállítási díjakat és a szállítási időket.

 4. Sablonok és testreszabás: Az eCwid számos sablont kínál, amelyekből a felhasználók választhatnak, hogy az áruházukat személyre szabhassák és egyedivé tegyék. A felhasználók testre szabhatják az áruházuk megjelenését, beleértve a színeket, a betűtípusokat és a logót is.

 5. Integrációk: Az eCwid integrálható számos weboldal platformba, mint például WordPress, Wix, Squarespace, Joomla, Weebly és sok más. Az eCwid továbbá integrálódik a szállítói szolgáltatásokkal, az e-mail marketing szoftverekkel és a társadalmi média platformokkal is.

 6. Mobiloptimalizálás: Az eCwid lehetővé teszi, hogy az áruház mobilbarát legyen, így az ügyfelek kényelmesen vásárolhatnak és böngészhetnek mobiltelefonokról és tabletekről is.

Ezen funkciók mellett az eCwid számos más eszközzel és funkcióval is rendelkezik, amelyek segítségével a felhasználók hatékonyan kezelhetik az online boltjukat.

Fizetési módok

Az eCwid számos fizetési módot támogat, hogy az ügyfelek könnyen és biztonságosan tudjanak fizetni az online boltban. Néhány a leggyakrabban használt fizetési módok közül:

 1. PayPal: Az eCwid támogatja a PayPal-t, amely lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy banki átutalással vagy bankkártyával fizessenek.

 2. Kreditkártya: Az eCwid támogatja a különböző bankkártyákat, beleértve a Visa, a MasterCard, az American Express és a Discover kártyákat.

 3. Stripe: Az eCwid integrálva van a Stripe-fal, amely lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy banki átutalással vagy bankkártyával fizessenek.

 4. Square: Az eCwid integrálva van a Square-szel, amely lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy fizessenek bankkártyával.

 5. Átvétel a boltban: Az eCwid lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy fizessenek az online boltban átvételkor.

Az eCwid további fizetési módokat is támogathat, amelyek az országtól, a pénznemtől és az adott áruház beállításaitól függnek.

Ecwid by Lightspeed

A sablonok

Az eCwid számos sablont kínál, amelyekből a felhasználók választhatnak, hogy az áruházukat személyre szabhassák és egyedivé tegyék. A sablonok testreszabása nagyon egyszerű és intuitív. Az eCwid felhasználók könnyen testre szabhatják az áruházuk megjelenését, beleértve a színeket, a betűtípusokat és a logót is.

Az eCwid testreszabási lehetőségei közé tartozik például az egyedi fejlécek, az oldalsávok, a termékoldalak és a kosár megjelenítése. Az egyes elemek testreszabásához az eCwid sablonokat lehet testreszabni CSS és HTML kóddal is, így még tovább személyre lehet szabni az áruház megjelenését.

Az eCwid további testreszabási lehetőségeket is kínál, amelyek segítségével az áruház még inkább egyedivé tehető. A felhasználók például testreszabhatják az e-maileket, amelyeket az ügyfelek kapnak az áruháztól, vagy testre szabhatják az ügyfélszolgálati oldalakat is.

Az eCwid sablonok nagyon rugalmasak és testreszabhatóak, így a felhasználók könnyen megalkothatják az áruházukat, amely a vállalkozásuk személyiségéhez, arculatához és igényeihez illeszkedik.

Szállítási lehetőségek

Az eCwid lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző szállítási lehetőségeket kínáljanak az ügyfeleiknek az online boltban. A szállítási lehetőségek a vállalkozás országától, a vásárlók helyétől és az áruház beállításaitól függően változhatnak. Néhány a leggyakrabban használt szállítási lehetőségek közül:

 1. Szállítási díj a termék súlya vagy értéke alapján: Az eCwid lehetővé teszi, hogy a felhasználók szállítási díjat számoljanak fel a termék súlya vagy értéke alapján. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználók rugalmasan alakítsák ki az árakat.

 2. Ingyenes szállítás: Az eCwid lehetővé teszi, hogy a felhasználók ingyenes szállítást kínáljanak bizonyos feltételek mellett, például akkor, ha a vásárlók bizonyos összeget költenek, vagy ha bizonyos termékeket vásárolnak.

 3. Személyes átvétel: Az eCwid lehetővé teszi, hogy a felhasználók személyes átvételt kínáljanak az ügyfeleknek. Ez lehetővé teszi, hogy a vásárlók személyesen vegyék át a megrendelt termékeket az áruházban.

 4. Különféle szállítási módok: Az eCwid támogatja a különböző szállítási módokat, például a postai szállítást, az expressz szállítást és az átvételt a csomagautomatából.

Az eCwid további szállítási lehetőségeket is támogathat, amelyek az országtól, a vásárlók helyétől és az áruház beállításaitól függnek. Az eCwid felhasználói könnyen testre szabhatják a szállítási beállításokat az áruházuk igényeihez illeszkedően.

Értékesítési csatornák

Az eCwid lehetővé teszi az áruház tulajdonosai számára, hogy az eCwid áruházukat különböző értékesítési csatornákon keresztül értékesítsék, mint például az Instagram, a Facebook, az eBay, az Amazon és a Google Shopping.

Az eCwid integrációk segítségével a felhasználók könnyen integrálhatják az áruházukat ezekkel az értékesítési csatornákkal, és lehetővé teszik az ügyfeleknek, hogy az eCwid áruház termékeit a kiválasztott platformon keresztül is megvásárolhassák. Az értékesítési csatornákon való jelenlét javíthatja az ügyfelek által elérhető termékek láthatóságát, és lehetővé teszi a termékek elérését azok számára is, akik nem találkoztak még az eCwid áruházzal.

Az értékesítési csatornák integrálása az eCwid áruházba lehetővé teszi az áruház tulajdonosai számára, hogy hatékonyabban értékesítsék termékeiket, és javítsák az online jelenlétüket.

Integrációk

Az integrációk lehetővé teszik az eCwid felhasználói számára, hogy kapcsolatot teremtsenek az áruházuk és más alkalmazások, szolgáltatások vagy platformok között. Az integrációk számos előnyt nyújtanak, és a felhasználók számára lehetővé teszik, hogy az eCwid áruházukat hatékonyabban működtessék, és javítsák az online értékesítés hatékonyságát.

Például, ha az eCwid áruházukkal integrálják a PayPal-t, az ügyfelek biztonságosan és gyorsan fizethetnek az online boltban. Az eCwid integrációi segítségével a felhasználók könnyen elkészíthetik az online boltjukat, és gyorsan elkezdhetik az értékesítést.

Az eCwid számos integrációt kínál, például a Facebook, a Google Analytics, a Mailchimp és a ShipStation. Az integrációk lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy az eCwid áruházukat a többi alkalmazással és szolgáltatással integrálják, amelyekre szükségük van a sikeres online értékesítéshez. Az integrációk segítenek az ügyfeleknek a termékek hatékonyabb marketingjében, a vásárlási élmény javításában és az áruház hatékonyabb kezelésében.

Ecwid by Lightspeed

Mit tartalmaz az ingyenes csomag?

Az eCwid ingyenes csomagja lehetővé teszi, hogy az ügyfelek online boltot hozzanak létre és értékesítsék a termékeiket, anélkül, hogy előfizetést kellene fizetniük. Az ingyenes csomag számos funkciót tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az online értékesítést, és ideális lehet azoknak a kezdő vállalkozásoknak, amelyek csak most kezdenek el online értékesíteni.

Az eCwid ingyenes csomagja tartalmazza:

 1. 10 termék: Az ingyenes csomagban legfeljebb 10 terméket lehet értékesíteni az online boltban.

 2. Korlátlan tárhely: Az eCwid ingyenes csomagja korlátlan tárhelyet biztosít az áruházban, így a felhasználók nem kell aggódniuk az adattárolás miatt.

 3. Vásárlás átvételi lehetőségek: Az ingyenes csomag lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző vásárlási lehetőségeket kínáljanak az ügyfeleknek, például személyes átvételt vagy postai szállítást.

 4. Kereskedelmi integráció: Az ingyenes csomag lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy integrálják az eCwid-et a Facebook, az Instagram és más platformokon található boltokkal.

 5. Mobilkompatibilitás: Az eCwid ingyenes csomagja automatikusan mobilra optimalizálja az áruházat, így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy az ügyfelek bármilyen mobil eszközön könnyen vásárolhatnak.

Az eCwid ingyenes csomagja tartalmaz további számos funkciót is, amelyek lehetővé teszik az online értékesítést. Az ingyenes csomag jó lehetőség azoknak, akik csak most kezdenek el értékesíteni az interneten, és korlátozott anyagi forrásokkal rendelkeznek. Ha azonban nagyobb áruházat szeretne üzemeltetni, vagy több funkciót szeretne, akkor az eCwid többi előfizetési opciója is rendelkezésre áll.

Mennyibe kerül ha nem az ingyenes csomagot használod?

Az eCwid áruház használata ingyenes, de korlátozott funkciókat kínál. Az ingyenes verzió használatával az eCwid áruház tulajdonosai 10 terméket helyezhetnek el az áruházban, és korlátozott hozzáférést kapnak az eCwid funkcióihoz.

Az eCwid áruház használatához való teljes hozzáféréshez azonban előfizetést kell választani. Az eCwid áruház számos előfizetési csomagot kínál, amelyek mindegyike különböző funkciókat és lehetőségeket kínál az áruház tulajdonosok számára.

Az eCwid áruház árak 2023. márciusában a következők:

 • Venture csomag: 0 USD/hónap
 • Business csomag: 19,50 USD/hónap
 • Unlimited csomag: 99 USD/hónap

A Venture csomag az ingyenes verzió, a Business csomag lehetővé teszi az áruház tulajdonosainak a korlátlan termékfeltöltést, és további funkciókat is kínál, mint például a vásárlói regisztráció, az ajándékutalványok és az elárusítások lehetősége.

Az Unlimited csomag pedig az eCwid legteljesebb és legfejlettebb csomagja, amely korlátlan termékfeltöltést, valamint további fejlett funkciókat kínál, például a kuponok, az elhagyott kosarak kezelése és a beágyazott videók lehetőségét. Az árak változhatnak a csomag tartalmától és az előfizetés hosszától függően.

Íratkozz fel a hírlevelemre

Publish modules to the "offcanvas" position.