Ecwid - webáruház akár ingyen

Az eCwid egy olyan webáruház platform, amely lehetővé teszi az online értékesítést kis- és közepes vállalkozások számára. Az eCwid egy felhőalapú szolgáltatás, ami azt jelenti, hogy az ügyfeleknek nem kell letölteniük semmilyen szoftvert vagy telepíteniük semmilyen szerverre. Az eCwid webáruház megoldás integrálható számos weboldal platformba, mint például WordPress, Wix, Squarespace, Joomla, Weebly és sok más. Az eCwid rendelkezik az összes fontos funkcióval, amelyek szükségesek egy online bolt létrehozásához, beleértve a különböző fizetési módokat, a termék- és kategóriakezelést, valamint a szállítási opciókat is. Az eCwid árak alapvetően ingyenesek, azonban a teljes körű szolgáltatásokhoz és funkciókhoz előfizetésre van szükség.

 

TinyPNG - Képkicsinyités minőségrontás nélkül

TinyPNG - Képkicsinyités minőségrontás nélkül

A honlapod gyorsasága az egyik legfontosabb amikor annak értékeléséről van szó. Nem csak szakmai szempontból de a felhasználói élmény szempontjából is kritikus kérdés, hogy mennyi idő alatt töltődnek be a videók, képek és egyéb grafikai elemek. Ez persze sokmindentől függhet, de az egyik ilyen a képek fájlmérete. Ezeket nem könnyű úgy lekicsinyíteni, hogy megőrizzék minőségüket de méretüket ne. Ebben segít a tinypng.com oldal.

Canva - Dizájn Mindenkinek

Canva - Légy a saját grafikusod

Az egyik legnagyobb kihívás egy vállalkozás vezetésénél az állandó kreatívitás szüksége, a különböző posztok, grafikák, animációk elkészítése, hogy mindig újat és egyedit alkoss. Ebben segít a Canva ami egy kiváló eszköz lényegében bármilyen grafika elkészítéséhez.

Renderforest - készíts animációt, grafikákat, mockup-okat könnyedén

Renderforest - készíts animációt, grafikákat, mockup-okat könnyedén

Ezzel a programmal rengeteg mindent megtudsz csinálni amire a socialmédia felületeiden szükséged lehet. Az egyszerű logótervezéstől elkezdve, a különböző felületekhez tartozó grafikákon át a komolyabb előadásokig vagy akár animációkig szinte bármit. Főleg akkor válhat ez hasznodra ha van egy kis kreatív vénád és nincs pénzed grafikusra vagy animáció készítőre.

Cryptotab

CryptoTab - avagy a böngésző ami bitcoint termel

A Bitcoin mára már nem számít újdonságnak, számtalan különböző crypto valuta kering szerte az  interneten de ez volt az első és ez jelenleg a legdrágább is. A kérdés inkább az, hogy miként lehet termelni, hogy lehet elkölteni és egyáltalán legális-e. Ebben a cikkben bemutatok egy programot és hozzá néhány kiegészítő app-ot amik remélhetőleg választ adnak a kérdéseidre.

Teamwork Projects - Projektmenedzsment egyszerűen

Teamwork Projects - Projektmenedzsment egyszerűen

A Teamwork egy olyan - teljesen online - program ami a csapatmunkát segíti. Kiváltképp alkalmas egy cégnek/intézménynek, ha a dolgozói otthonról vagy nagy távolságról kénytelenek együtt dolgozni. Több különböző alprogramja is van, de én most a Projects részt fogom neked bemutatni ebben a rövid áttekintésben.

MailChimp Áttekintés - Balázs Dániel Online Asszisztens

MailChimp - Útmutató és áttekintés

Előző cikkeimben bemutattam neked két programot is a Sumo és az Addthis személyében amelyekkel feliratkozókat, like-olókat gyűjthetsz. Ezeket az embereket azonban később el is kell érned valamivel. Erre a célra tökéletesen alkalmas a Mailchimp amely egy levelező listákat kezelő online program amely 2000 feliratkozóig teljesen ingyenes.

Iratkozz fel hírlevelemre

Én sem szeretem levélszemetet. Olvasd el az Adatvédelmi irányelveket.

Publish modules to the "offcanvas" position.