Blog

Canva - Légy a saját grafikusod

Az egyik legnagyobb kihívás egy vállalkozás vezetésénél az állandó kreatívitás szüksége, a különböző posztok, grafikák, animációk elkészítése, hogy mindig újat és egyedit alkoss. Ebben segít a Canva ami egy kiváló eszköz lényegében bármilyen grafika elkészítéséhez.

Renderforest - készíts animációt, grafikákat, mockup-okat könnyedén

Renderforest - készíts animációt, grafikákat, mockup-okat könnyedén

Ezzel a programmal rengeteg mindent megtudsz csinálni amire a socialmédia felületeiden szükséged lehet. Az egyszerű logótervezéstől elkezdve, a különböző felületekhez tartozó grafikákon át a komolyabb előadásokig vagy akár animációkig szinte bármit. Főleg akkor válhat ez hasznodra ha van egy kis kreatív vénád és nincs pénzed grafikusra vagy animáció készítőre.

Cryptotab

CryptoTab - avagy a böngésző ami bitcoint termel

A Bitcoin mára már nem számít újdonságnak, számtalan különböző crypto valuta kering szerte az  interneten de ez volt az első és ez jelenleg a legdrágább is. A kérdés inkább az, hogy miként lehet termelni, hogy lehet elkölteni és egyáltalán legális-e. Ebben a cikkben bemutatok egy programot és hozzá néhány kiegészítő app-ot amik remélhetőleg választ adnak a kérdéseidre.

TinyPNG - Képkicsinyités minőségrontás nélkül

TinyPNG - Képkicsinyités minőségrontás nélkül

A honlapod gyorsasága az egyik legfontosabb amikor annak értékeléséről van szó. Nem csak szakmai szempontból de a felhasználói élmény szempontjából is kritikus kérdés, hogy mennyi idő alatt töltődnek be a videók, képek és egyéb grafikai elemek. Ez persze sokmindentől függhet, de az egyik ilyen a képek fájlmérete. Ezeket nem könnyű úgy lekicsinyíteni, hogy megőrizzék minőségüket de méretüket ne. Ebben segít a tinypng.com oldal.

Teamwork Projects - Projektmenedzsment egyszerűen

Teamwork Projects - Projektmenedzsment egyszerűen

A Teamwork egy olyan - teljesen online - program ami a csapatmunkát segíti. Kiváltképp alkalmas egy cégnek/intézménynek, ha a dolgozói otthonról vagy nagy távolságról kénytelenek együtt dolgozni. Több különböző alprogramja is van, de én most a Projects részt fogom neked bemutatni ebben a rövid áttekintésben.

MailChimp Áttekintés - Balázs Dániel Online Asszisztens

MailChimp - Útmutató és áttekintés

Előző cikkeimben bemutattam neked két programot is a Sumo és az Addthis személyében amelyekkel feliratkozókat, like-olókat gyűjthetsz. Ezeket az embereket azonban később el is kell érned valamivel. Erre a célra tökéletesen alkalmas a Mailchimp amely egy levelező listákat kezelő online program amely 2000 feliratkozóig teljesen ingyenes.

Google termékek egy vállalkozáshoz

Google termékek egy vállalkozáshoz

Biztos vagyok benne, hogy Te is találkoztál már Google termékekkel, sőt valószínűleg használod is őket. Ebben a cikkben összeszedem neked azokat a kevésbé ismert applikációkat amik segíthetnek a vállalkozásod kezelésében, fejlesztésében.

Addthis bemutató

Addthis bemutató

Nem rég egy cikkemben a feliratkozók szerzéséről és ezzel kapcsolatban a Sumo.com-ról írtam. Most azonban egy másik közösségi médiával, feliratkozókkal és felugró ablakokkal foglalkozó programot szeretnék megmutatni neked, az Addthis-t. 

Sumo.com bemutató

Sumo.com bemutató

Ahhoz, hogy megsokszorozd a feliratkozóid számát szükséged van bizonyos programokra amiket egy előző cikkemben felsoroltam. Ebben a cikkben azonban kifejezetten csak a Sumo.com-ra koncentrálok és megmutatom, hogy mire képes.

Tájékozódj

Volna egy projekted nekem?

Image

Iratkozz fel hírlevelemre

Én sem szeretem levélszemetet. Olvasd el az Adatvédelmi irányelveket.